1 850 000bułka pisze:Złoty Jar swoja droga tez nieźle wyceniony słyszałam. Bagatela 4 miliony. Czy dobrze słyszałam? Cena z kosmosu. za 1,2 miliona kupujecie pałac w Bożkowie.
Tu jest ogłoszenie:
http://tabelaofert.pl/inny-zloty-stok,823524
1 850 000bułka pisze:Złoty Jar swoja droga tez nieźle wyceniony słyszałam. Bagatela 4 miliony. Czy dobrze słyszałam? Cena z kosmosu. za 1,2 miliona kupujecie pałac w Bożkowie.
Moim zdaniem nie powinniśmy się interesować prywatnym czyimś majątkiem,kto co i za ile.Jakby sprzedali za marne grosze jakiemuś łachowi to byście się oburzali.Cena jest jaka jest.Ja bym tego za mniej niż 1.5 mln nie oddał.andrzej frankow pisze:Poprostu Marto swoje stanowisko podawalem zawsze w ogloszniach i ta cena jest dla mnie wartoscia Jaru. Podana przez Ciebie cene pozostawam bez kometarza. Jezel ktos jest zainteresowany to moze sie ze mna kntaktowac (dane kontaktowe w ogloszeniu ). Forum to nie miejsce do prowadzenia biznesu.
Zrobię na pewno, problemem jest historia powojenna...Głupio tak przeskoczyć 50 lat...a nie mam na razie nic o tym. Oczywiście muszę pójść do Guru - tego drugiego - którego nie mam w domu i popytać - kogo pytaćandrzej frankow pisze:Mysle, ze Tomek mi pomoze i do wakacji zrobimy( czytaj Tomek zrobi ) fajny material
Zgadzam sie.Juz dawniej o tym myslalem.Teren Jaru jest tak duzy,ze warto go wykorzystac+sasiedztwo potoku dodatkowy atut.Odbudowanie takich elementow wzdluz potoku to faktycznie nie duzy naklad ale jaka atrakcja.łazik pisze:Co do PROMOCJI,Gdybym był właścicielem tego obiektu stworzył bym na jego terenie aktywny skansen górniczy,a wszystkie wejścia do sztolni w promieniu 200m bym odkopał.Przynajmniej 20 procent turystów z kopalni miałbym na skansenie.Po kopalni z pewnością bym nie oprowadzał,pełniły by tylko podkreślenie wąwozu i swoją tajemniczość bo wejścia bym zakratował.W takim skansenie odtworzył bym cały młyn na koło wodne,pompy drewniane na kierat np,konny,piece,koryta .Jak komuś się wydaje że to strasznie duży nakład to jest w błędzie , te urządzenia były tak proste jak budowa cepa.