Wydarzenia kulturalne
Informujemy, że dary można jeszcze przynosić do piątku włącznie od 16,00 do 18,00 do szatni w Centrum Kultury w Złotym Stoku. Przypominamy, że dary te będą wystawione do sprzedaży za symboliczne 2 zł aby wspomóc leczenie naszej mieszkanki.
Jako dary mogą być ubrania, koc, firanka, talerze, zabawki, mydełka, kosmetyki, biżuteria, i co tylko Państwu już nie jest potrzebne a jest w dobrym stanie, może przydać się innym.
Jednocześnie chciałabym podziękować Tym, którzy przynieśli już dary.
Jako dary mogą być ubrania, koc, firanka, talerze, zabawki, mydełka, kosmetyki, biżuteria, i co tylko Państwu już nie jest potrzebne a jest w dobrym stanie, może przydać się innym.
Jednocześnie chciałabym podziękować Tym, którzy przynieśli już dary.
Re: Wydarzenia kulturalne
Reszta nie ważna,szacunek scherif.Sheriff pisze:będą wystawione do sprzedaży za symboliczne 2 zł aby wspomóc leczenie naszej mieszkanki.
-
- Gwarek
- Relacja:Sympatyk

Miasteczko zamieszkiwała bowiem bardzo dziwna społeczność.
ROZDZIAŁ I 41 KUSZENIE ŚW. ANTONIEGO
Pierwszy dzień jarmarku za nami.
Parę fotek.
Kto chciał ma zdjęcie z Mikołajem.

Wśród darów można znaleźć prawdziwe skarby:

Oj było wesoło.

A na koniec wystąpiła młodzież z naszej szkoły przy akompaniamencie p. Wojciecha Króla.

Parę fotek.
Kto chciał ma zdjęcie z Mikołajem.

Wśród darów można znaleźć prawdziwe skarby:

Oj było wesoło.

A na koniec wystąpiła młodzież z naszej szkoły przy akompaniamencie p. Wojciecha Króla.

Super! Od początku ten pomysł strasznie mi się podobał. Frekwencja dopisała tak ogólnie?
Cóż na podsumowanie zostawmy dzień jutrzejszy, ale prościej powiedzieć kogo nie było.
Nie było burmistrza, dyrektor CKIP, a z radnych był tylko p. Maziakowski, p. Król i p. Znamirowska.
Chyba wszyscy Ci ludzie omijali celowo Rynek...
Nie było burmistrza, dyrektor CKIP, a z radnych był tylko p. Maziakowski, p. Król i p. Znamirowska.
Ostatnio zmieniony niedziela 18 gru 2011, 00:23 przez _tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gwarek
Kurde to niedobrze... burmistrz powinien być na jarmarku...

-
- Gwarek
WIEŚNIACTWO!!!_tomek pisze:Nie było burmistrza, dyrektor CKIP, a z radnych był tylko p. Maziakowski i p. Król.Chyba wszyscy Ci ludzie omijali celowo Rynek...
-
- Dreptacz
- Relacja:Mieszkaniec
radną z koloni tez widziałam:)) pyszna swojska kiełbasa była, pomysł super:) tylko zmarzłam jak cholera
Racja. P. Znamirowska też była!katrinaaa123 pisze:radną z koloni tez widziałam:)) pyszna swojska kiełbasa była, pomysł super:) tylko zmarzłam jak cholera
-
- Gwarek
Trochę to dziwne bo na jarmarkach bożonarodzeniowych "pokazują się" dużo bardziej znani politycy, więc chyba warto:_tomek pisze:Cóż na podsumowanie zostawmy dzień jutrzejszy, ale prościej powiedzieć kogo nie było.

- niebieski24
- Gwarek
- Kontakt:
o oooo jaki fajny mikolaj byl 

Tak promują swoje miasto ,takie mają podejście do nas mieszkańców i do rządzenia._tomek pisze:Cóż na podsumowanie zostawmy dzień jutrzejszy, ale prościej powiedzieć kogo nie było.
Dokładnie tak i nic więcej.MOŻE DZIŚ SIĘ ZREFLEKTUJĄ,BO WCZORAJ CZASU NIE MIELIMentalista pisze:WIEŚNIACTWO!!!

Mimo wszystko fajnie że coś się dzieje

Tak na marginesie na rynku lodowisko jest teraz,ktoś posypie,czy czekamy na słońce

-
- Sztygar
I ja też byłam. Kiełbasa z niedżwiedzia /Niedżwiedzia/ pyszna, jak stwierdziła moja wnuczka. Z uwagi na tzw. "dziadowskie godziny" nie mogłam przebywać dłużej /z Tomkiem się nie spotkałam/ Gratuluję pomysłu i zapału wszystkim którzy się włączyli. Mam nadzieję,że w przyszłym roku będzie tłoczniej. A szopka rewelacja - uznanie moich wnuków.
- GAWLITZEK
- Moderator
- Kontakt:
Gratuluje pomyslu i pracy wszystkim ktorzy sie wlaczyli.Zeby kazdy mial tyle inicjatywy co Sheriff to Zloty Stok mialby inne oblicze.Mam nadzieje,ze to poczatek jarmarkow i sam kiedys bede mogl pomoc.
Przyjaciel ziemi złotostockiej
MNP będzie na jarmarku za trzy lata. Ustawi wtedy swój z urzędu namiot i będzie rozdawał za darmo ziemniaki z ulotką głosuj na mnie dam ci prace z interwencji. 

Trzeba pisać prawdę. Burmistrz był na Jarmarku, nawet był ze swoim pieskiem. Oklaskiwał występy orkiestry ze ZS. Nie rozdawał też pieczonych ziemniaków. Szkoda, że zarówno wczoraj jak i dzisiaj było tak mało mieszkańców, pewnie z powodu pogody. Coprawda było bardzo mało wystawionych produktów wytwarzanych w ZS i okolicy.
Tak, dzisiaj był, fotki później. Podsumowanie Jarmarku i podziękowania zrobi Sheriff.
Mnie też się podobało i naprawdę - szacunek dla Scheriff.
A co do plakatów. Robiliśmy turniej w ZS i po pierwszym zerwaniu naszych plakatów już nawet nie wieszałem, szkoda czasu i nerwów. Taka mentalność debilna.
A co do plakatów. Robiliśmy turniej w ZS i po pierwszym zerwaniu naszych plakatów już nawet nie wieszałem, szkoda czasu i nerwów. Taka mentalność debilna.
To nie mentlnośc debila tylko kwestia tablic ogłoszeń. Trzeba zacząć od tego tematu. Czy nie mozna zakupić kilku słupów ogłoszeń, estetycznych ładnych które współgrały by z architekturą i nie jeden na ZS tylko kilka. Kilka na wioskach i zlikwidować te beczki ochydne do których niczego przyczepic nie mozna.