firma Azymut wita - paintball
- GAWLITZEK
- Moderator
- Relacja:Sympatyk
- Kontakt:
I cale szczescie,ze to ,,pudlo'' rozbiora.Szpeci tylko ten uroczy odcinek ulicy Zlotej.a pomyslec,ze przez ten niewypal budowlany poszedl w pien zabytkowy park i fontanna.Czy ma ktos zdjecie tego parku?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Przyjaciel ziemi złotostockiej
Re: firma Azymut wita - paintball
A tam rozbiorą...Stoi 20 lat i coś nagle miałoby się z tym stać?GAWLITZEK pisze:I cale szczescie,ze to ,,pudlo'' rozbiora.Szpeci tylko ten uroczy odcinek ulicy Zlotej.a pomyslec,ze przez ten niewypal budowlany poszedl w pien zabytkowy park i fontanna.Czy ma ktos zdjecie tego parku?
Pozdrawiam
Poustawiać w środku płyty OSB i będzie labirynt do strzelania.
Dobre jak pada deszcz.
żelatyna mu na pewno nie zaszkodzi.
- niebieski24
- Gwarek
- Relacja:Mieszkaniec
- Kontakt:
dobre miejsce na dykoteke
daleko od ludzi , solidne mury , parking tez niczego sobie 

własnie dlatego pytam bo mnie interesuje ten teren.Ae teraz tem nie wchodzę mimo, że wiem, że żelatynka mu nie zaszkodzi. To nie jest moje więc nie ruszam.
Zgadzam się z niebieskim - świetne miejsce na dyskotekę.
Otworzyć klub, nazwać "Spichlerz" (w końcu to jakiejś spółdzielni rolniczej tak?) i jako, że brzmi podobnie do Spiż otworzyć tam minibrowar wg pomysłu Wojtka Florka.
Co do kamerek - rejestrator drogowy. Nie wiem jaka jest jakość nagrań, ale za niecałe 100 zł można kupić. Co prawda impreza droga, bo trzeba by ich więcej, ale w sumie mogłaby to być ciekawa atrakcja. Pozakładać na maski gdzieś na górze i heja. Jeszcze nie wiem jak wytrzymałe to jest, ale na to też można jakiś sposób wymyślić.

Co do kamerek - rejestrator drogowy. Nie wiem jaka jest jakość nagrań, ale za niecałe 100 zł można kupić. Co prawda impreza droga, bo trzeba by ich więcej, ale w sumie mogłaby to być ciekawa atrakcja. Pozakładać na maski gdzieś na górze i heja. Jeszcze nie wiem jak wytrzymałe to jest, ale na to też można jakiś sposób wymyślić.
Jeszcze inaczej.
Po co to wszystko kupować tylko po to, żeby filmik spłodzić.
Zrobić z tego stałe wyposażenie. Dodać dwie statyczne kamery z widoku ptaka na pola bitwy, plus jeden ktoś biegający z normalną kamerą. Zaprasza się firmy na imprezy integracyjne, po których zakończeniu dostają 5 minut filmu z imprezy. I gotowy atut do przebicia konkurencji lub przyciągnięcia nowych klientów
Ile razy po czymś takim ludzie oglądali by taki film lejąc z siebie nawzajem
i polecając innym 
Po co to wszystko kupować tylko po to, żeby filmik spłodzić.
Zrobić z tego stałe wyposażenie. Dodać dwie statyczne kamery z widoku ptaka na pola bitwy, plus jeden ktoś biegający z normalną kamerą. Zaprasza się firmy na imprezy integracyjne, po których zakończeniu dostają 5 minut filmu z imprezy. I gotowy atut do przebicia konkurencji lub przyciągnięcia nowych klientów

Ile razy po czymś takim ludzie oglądali by taki film lejąc z siebie nawzajem

Każdą rzecz, można powiedzieć na wiele różnych sposobów.
Znajdź taki, który nie obrazi innych lub nie pisz wcale.
Znajdź taki, który nie obrazi innych lub nie pisz wcale.
Ciekawe pomysły. Na razie musimy ten teren "upiększyć" i ogrodzić się od tego nieszczesnego basenu.
chłopaki zobaczcie sobie was w rolach głównych.
http://www.postrzeleni.pl/
filmik "zimowe strzelanie"
Niestety tylko tyle wyszło z tych naszych strzelanek.
http://www.postrzeleni.pl/
filmik "zimowe strzelanie"
Niestety tylko tyle wyszło z tych naszych strzelanek.
No! Już nieźle. Jakby jeszcze 3 inne sceny były to by można zrobić film promocyjny. Fajnie to wygląda, muzyka dobrana dobrze.
Ogłaszam konkurs na nazwę turnieju elektronicznego paintballa.
Turniej będzie organizowany jakoś na jesieni, pisze na to wniosek unijny więc chciałabym aby był fajny, z dobrymi nagrodami. Turniej ma być ogólnopolski dla drużyn 4 osobowych. Na razie nic więcej nie ustaliliśmy, będę informowac na bieżąco.
Nie mniej jednak konkurs dotyczy nazwy tego turnieju. Był "bieg po złoto' więc i to trzeba ładnie nazwać.
Zwycięzca zostanie zaproszony na pierwsze inauguracyjne otwarcie sezonu w paintballu elektronicznym jak tylko dostaniemy sprzęt - gra. Ot tak symbolicznie.
Może wam się cos wylęgnie w głowach. Ja myślałam o turniej o złotą kule, złoty pocisk, złoty turniej itp...
Turniej będzie organizowany jakoś na jesieni, pisze na to wniosek unijny więc chciałabym aby był fajny, z dobrymi nagrodami. Turniej ma być ogólnopolski dla drużyn 4 osobowych. Na razie nic więcej nie ustaliliśmy, będę informowac na bieżąco.
Nie mniej jednak konkurs dotyczy nazwy tego turnieju. Był "bieg po złoto' więc i to trzeba ładnie nazwać.
Zwycięzca zostanie zaproszony na pierwsze inauguracyjne otwarcie sezonu w paintballu elektronicznym jak tylko dostaniemy sprzęt - gra. Ot tak symbolicznie.
Może wam się cos wylęgnie w głowach. Ja myślałam o turniej o złotą kule, złoty pocisk, złoty turniej itp...
Powrót w podziemia Reichenstein
Reichenstein 3D
Złota Apokalipsa
Arsenic Killers
Tak na początek co by pobudzić konkurs
Reichenstein 3D
Złota Apokalipsa
Arsenic Killers
Tak na początek co by pobudzić konkurs

Arsenic killers to super ale na nazwę dla dróżyny.
Złota apokalipsa mi sie podoba
a może Złotostocka Masakra - dla bcych brzmi nieźle a dla nas - no cóż cała prawda
może Game Over Reichenstein -brzmi troche jak gra komputerowaa w sumie to bedzie turniej na laser tag - paintball elektroniczny czyli taki troche quake na zywo.
Złota apokalipsa mi sie podoba

a może Złotostocka Masakra - dla bcych brzmi nieźle a dla nas - no cóż cała prawda

może Game Over Reichenstein -brzmi troche jak gra komputerowaa w sumie to bedzie turniej na laser tag - paintball elektroniczny czyli taki troche quake na zywo.
Game Over Reichenstein - świetne...
cholera, ale to nie fair, zabierasz mi nagrodę w Twoim konkursie
Trzeba było sobie to wpisać przy ogłaszaniu....
cholera, ale to nie fair, zabierasz mi nagrodę w Twoim konkursie

Trzeba było sobie to wpisać przy ogłaszaniu....

Laser Himmelfahrt
spokojnie i tak Cie zaproszę 
po prostu chciałam, żeby popatrzeć na innych pomysły to moze się natchnę. Nadal czekam, kto wie...

po prostu chciałam, żeby popatrzeć na innych pomysły to moze się natchnę. Nadal czekam, kto wie...
może "rzeź na złotostockim bruku", albo "złoto dla zuchwałych"
-
- Gwarek
GOLDFINGER REICHENSTEIN
Miasteczko zamieszkiwała bowiem bardzo dziwna społeczność.
ROZDZIAŁ I 41 KUSZENIE ŚW. ANTONIEGO
-
- Gwarek
GOLDENEYE REICHENSTEIN
- Załączniki
-
- GOLDENEYE REICHENSTEIN.JPG (10.14KiB)Przejrzano 11465 razy
Miasteczko zamieszkiwała bowiem bardzo dziwna społeczność.
Złotostocka Masakra Karabinem Laserowym