Pisze przewodnik turystyczny po Sudetach. Czy któryś z forumowiczow moglby polecic mi jakies imprezy cykliczne organizowane w Złotym Stoku? Z góry dzięki za pomoc

Michał
Czy ten temat taki twardy ? W zeszłym roku zorganizowano dzięki klubowi KTM Racing Team pierwszy taki wyścig MTB w Złotym Stoku. Impreza została bardzo doceniona, większość zawodników była bardzo zadowolona zarówno z organizacji, jakości tras oraz walorów naszych pięknych gór. Dofinansowanie miasta było jednak bardzo małe, większość pieniędzy załatwiali działacze klubu od sponsorów. Wyścig został zorganizowany jedynie dzięki ich ciężkiej pracy. W tym roku na szczęście to się poprawiło i wygospodarowano środki na ten cel. Warunki są świetne a za te kilkadziesiąt tysięcy będzie można zorganizować naprawdę ciekawą imprezę. Na szczęście są w tym mieście jeszcze ludzie z pasją, którzy pomimo swoich codziennych zajęć potrafią zrobić jeszcze coś dobrego dla miasta.cosinus pisze:Primus Inter Pares bardzo liczę na odpowiedz bo widzę, że ugryzłem "twardy" temat...
Poszperałem trochę i okazuje się że wcześniej też odbywał się taki wyścig...dobekfooto pisze:W zeszłym roku zorganizowano dzięki klubowi KTM Racing Team pierwszy taki wyścig MTB w Złotym Stoku.cosinus pisze:Primus Inter Pares bardzo liczę na odpowiedz bo widzę, że ugryzłem "twardy" temat...