plebiscyt "NAJPOPULARNIEJSZY PRZEWODNIK"
plebiscyt "NAJPOPULARNIEJSZY PRZEWODNIK"
Nniejszyma ogłaszam plebiscyt na najpopularniejszego przewodnika-czki
KOPALNI ZŁOTA w Złotym Stoku.
Proszę o wpisywanie swoich propozycji.
Na marginesie mam nadzieje iż znajdzie się sponsor na skromną nagrodę
KOPALNI ZŁOTA w Złotym Stoku.
Proszę o wpisywanie swoich propozycji.
Na marginesie mam nadzieje iż znajdzie się sponsor na skromną nagrodę
Najlepsyz pryewodnik
W Złotym Stoku a mianowicie w Kopalni Złota jest wielu wspaniałych ludzi na uznanie zasługują miejsca takie jak mennica gdzie można wybić dukata na pamiątkę i muzeum minerałów tam pracująfajni ludzie a w Kopalni super było z Michałem!!! Pozdrowienia
Zaprawdę, powiadam ja wam, iż zdolną białogłowe u się posiadacie. Marzeną S. ona zwana (takoż nam się przedstawiła). Zdolności okrutne ona ci posiada, któreż to mocą wielgachnej wiedzy poparte bywają z czego korzyść i radość ciekawskie turysty miewają, również i ci co mową inna niźli nasza plemienna się porozumiewają. Dodajcie do tego wszystkiego, zaprawy humorem potocznie zwanej, toż i obraz sprawy całej tutaj macie. Com napisał tom napisał, ni litery już nie zmienię, bo długo jeszcze - za trzy słońca - mnie i białogłowie mi towarzyszącej, brzuchy się ruszały, a w ogóle to wyprawę do Złotego Stoku do adwentu (chyba) będziem wspominali.
przewodniczka
naj naj naj lepsza przewodniczka to monia-myszadaje jej 1000000 punktów wkoncu moja kuzynka hehehehehe ale gadane tez ma pozdrowionka dla znajomków ze stoku dopiero z tamtąt wróciłem rado

Wszyscy Młodzi ; )
Byłam wczoraj...na wycieczce klasowej ; )...było no..po prostu super
Głosuję na wszytskich tych młodych...Tomka, Marka...etc 

-
- ...
Re: plebiscyt "NAJPOPULARNIEJSZY PRZEWODNIK"
Zagłosuje na najlepszego przewodnika w kopalni Tomasza L .Lovek rozkochuje wszystkie opiekunki
.
Trzeba powrócić do głosowania

Trzeba powrócić do głosowania