Zamknięta księga
- Primus Inter Pares
- Gwarek
Szymonie ! Jest mi smutno że sprawiłem Ci przykrość i odczucie braku uznania za wszystko co robisz bezinteresownie z sentymentu dla Złotego Stoku. Sądzę że cenią to szczególnie nasi nauci a ja pomimo różnych, czasem ostrych reakcji, zawsze o tym pamiętam i z pewnością w swoim czasie dam temu wyraz.. Teraz kiedy z Twego zresztą słusznego ponaglania nas, aby wreszcie stworzyć oficjalną stronę miasta –cenię to jeszcze bardziej mając porównanie ile trzeba włożyć w to pracy. Wracając do ostatnich incydentów , sądzę że byłby to dopiero początek. Nie jest już tajemnicą że z urzędu odchodzi kilka osób i że zbliżają się wybory , dla tego KSIĘGA GOSCI stała się idealnym bo bezpłatnym, anonimowym, miejscem odgrywania się i zwalczania konkurentów. W tym wypadku to już nie byli ci frustraci , którzy nie biorąc udziału w tym co się dookoła dzieje - wołali że jest nudno. Teraz to osoby potrafiące zalogować się na forum,(ale do tego trzeba się przed Adminem ujawnić ) i tam przedstawiać swoje poglądy, może i program. Pozostawiając dostępne dla wszystkich FORUM dajesz wystarczająco miejsca, na krytykę władz za nie załatwione problemy i nie realizowane obietnice, a także na przedstawianie własnych propozycji przez kandydatów na burmistrza i radnych. . E-mail do Ciebie byłby rzeczywiście bardziej na miejscu ale pozostawiłby ”ich” posty bez odpowiedzi, a tym samym pod znakiem zapytania uczciwość ówczesnej opinii. A nie dobrze by się działo gdyby wypłynęli ci którzy błyszczą tylko umiejętnościami negacji i destrukcji. Łączę serdeczności - Jerzy T.
- dobekfooto
- Moderator
- Relacja:Mieszkaniec
- GG:8824316
- Kontakt:
-
- Sztygar
- Relacja:Mieszkaniec
- GG:5343105
Zamknięta księga
Zapewne wszyscy zauwazyli, że księga gości została zamknięta. Nie będę za to krytykował Admina, wręcz przeciwnie-- to co działo się w księdze, ten poziom wypowiedzi i kultura osobisa, musiały do tego doprowadzić. Gratuluję trafnej decyzji. Może teraz ktoś nauczy wypowiadania się na forum.
www.parkour.one.pl ---- "....zobacz sam, jak gumisie skaczą tam i siam...."
Re: Perspektywy
Przez update Forum, nadpisał mi się skrypt, który powiadamiał o nowych wpisach, więc myślałem do tej pory że nikt tu nie pisał.
Dlatego nie odpisywałem, nie dla tego że się śmiertelnie obraziłem

Oczywiście wina jest po części moja, bo sam mogłem załapać że coś jest nie tak. Jednocześnie, jak już wcześniej gdzieś pisałem, nie zawsze udaje mi się zobaczyć wpisy tuż po ich zaistnieniu. Po prostu czasem nie mogę codziennie zaglądać do KG i trochę czasu durne wpisy istniały zanim je usuwałem. Nie tłumaczy mnie to oczywiście w 100%, bo jako "wydawca" tej strony powinienem mieć na nią ciągłą baczność.
Nie rozdrapujmy przeszłości, patrzmy w przyszłość (to chyba cytat, tylko nie wiem z kogo
).
Jeden problem rozwiązany: nie ma głupich wpisów.
Jednak powstał nowy problem: szkoda że normalni ludzie nie mogą się teraz wpisać. Przecież wpisy typu:
Myślę nad jakimś rozwiązaniem, jednak nie mam kompletnie pomysłu.

Dlatego nie odpisywałem, nie dla tego że się śmiertelnie obraziłem

Nic strasznego się nie stało. Mam (wydaje mi się) grubą skóręPrimus Inter Pares pisze:Jest mi smutno że sprawiłem Ci przykrość i odczucie braku uznania...

Nie chciałem e-maila z odpowiedzią na wpis w Księdze, tylko powiadomienie że znajduje się tam co nie na miejscu, wtedy podjął bym działania, a tak zrobiło się zamieszanie.Primus Inter Pares pisze:E-mail do Ciebie byłby rzeczywiście bardziej na miejscu ale pozostawiłby ”ich” posty bez odpowiedzi, a tym samym pod znakiem zapytania uczciwość ówczesnej opinii. A nie dobrze by się działo gdyby wypłynęli ci którzy błyszczą tylko umiejętnościami negacji i destrukcji.
Oczywiście wina jest po części moja, bo sam mogłem załapać że coś jest nie tak. Jednocześnie, jak już wcześniej gdzieś pisałem, nie zawsze udaje mi się zobaczyć wpisy tuż po ich zaistnieniu. Po prostu czasem nie mogę codziennie zaglądać do KG i trochę czasu durne wpisy istniały zanim je usuwałem. Nie tłumaczy mnie to oczywiście w 100%, bo jako "wydawca" tej strony powinienem mieć na nią ciągłą baczność.
Nie rozdrapujmy przeszłości, patrzmy w przyszłość (to chyba cytat, tylko nie wiem z kogo

Jeden problem rozwiązany: nie ma głupich wpisów.
Jednak powstał nowy problem: szkoda że normalni ludzie nie mogą się teraz wpisać. Przecież wpisy typu:
są bardzo miłe i to nie tylko dla mnie jako autora ale wydaje mi się, że i dla Was. Szkoda że teraz nie można oczekiwać podobnych, bo KG jest zamknięta.Kiedyś mieszkałem w Złotym Stoku dlatego postanowiłem się tutaj wpisać. Ze Złotego Stoku pochodzi cała moja rodzina. Obydwaj dziadkowie pracowali w kopalni złota, jeden z nich był nawet tam kierownikiem lub dyrektorem, Ojciec mój grał w "Uni Złoty Stok". Wójek z Ciocią jeszcze mieszkają w Złotym Stoku a ja chodziłem w Waszym mieście do żłobka i przedszkola. Mama pracowała w Zakładzie Tworzyw i Farb w Mąkolnie. Znam każde miejsce w Złotym Stoku, i jestem z tym miastem związany głęboko emocjonalnie. Pozdrawiam Wszystkich mieszkańców tego przepięknego miasteczka.
Myślę nad jakimś rozwiązaniem, jednak nie mam kompletnie pomysłu.
Pozdrawiam równieżPrimus Inter Pares pisze:Łączę serdeczności