Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 7 wrz 2010, o 02:10

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Warsztaty fotograficzne 
Autor Wiadomość
Site Admin
Site Admin

Relacja: Były mieszkaniec
Post Warsztaty fotograficzne
Od dnia 26.06 na terenie Złotego Stoku trwają warsztaty fotograficzne.
W związku z pewnym projektem fotograficznym uczestnicy potrzebują 25 osób, ochotników, którzy są mieszkańcami gminy Złoty Stok.
Chętnych do wzięcia udziału w grupowym zdjęciu we wnętrzu Kościoła po-ewangelickiego zapraszamy w dniu 29.06
o godzinie 17.

Z góry dziękujemy za zainteresowanie i przybycie,
Organizatorzy

(nadesłał: villadei)

28 cze 2010, o 21:54
Zobacz profil WWW
...
...

Relacja: Turysta
Post Re: Warsztaty fotograficzne
Witam,

Wybieram się do Złotego Stoku w sierpniu. Przypadkiem natrafiłem na ciekawą informację o warsztatach fotograficznych w kościele. Czy podobne warsztaty będą odbywać się także w kolejnych miesiącach [mam na myśli głównie sierpień] ?
Jeśli to możliwe, poproszę o jakąś relację, z zakończonych. Niestety nigdzie nie mogę się doszukać. Z opisu przesłanego przez niejakiego villadei [organizator?] bardzo spodobało mi się podejście do tematu, nie stricte techniczne, lecz bardziej "artystyczne", jeśli można tak powiedzieć. Mam gorącą prośbę do osób, które miały możliwość uczestniczenia - czy warto, jak oceniacie poziom warsztatów/zaplecze techn. oraz współpracę z organizatorami?
A.... jeszcze jedno - czy dzieci mogą brać udział w warsztatach ?
Nie byłem jeszcze w Złotym Stoku [najbliżej jedynie w Javorniku], jednak ze zdjęć widzę, że są to powalające tereny plenerowe. Będę niezwykle wdzięczny za wszelkie info.

ps. Tak trzymać. Świetna inicjatywa :)

--
pozdrawiam

21 lip 2010, o 16:07
...
...

Witam i dziękuję za zainteresowanie,
Owszem warsztaty fotograficzne (oraz inne "-...czne") będą kontynuowane w kościele po-ewangelickim.
Taka jest intencja jego dzierżawcy oraz plan przeznaczenia i zagospodarowania tego miejsca.
Co do samych warsztatów (pleneru), który odbył się wiosną tego roku, to jego kulminacją będzie wystawa uczestników pod koniec września.

Miejsce dopiero się rodzi i w planie oczywiście ma mieć swoją stronę internetową, która będzie na bieżąco i z wyprzedzeniem informować o przedsięwzięciach i faktach mających w nim miejsce.

23 sie 2010, o 17:55
...
...

W dniu 29 sierpnia 2010 roku o godzinie 13.30 w kościele poewangelickim z Złotym Stoku odbywać się będzie projekt mający na celu stworzenie fotograficznego portretu mieszkańców miasta. Do udziału w sesji zdjęciowej zachęcamy i zapraszamy wszystkich. Liczymy na zaangażowanie mieszkańców, którzy są najważniejszym elementem projektu.

Organizatorzy

27 sie 2010, o 13:32
Sztygar
Sztygar

Relacja: Mieszkaniec
Naprawdę chcecie robić portret mieszkańcom w miejscu, które większości kojarzy się dziś negatywnie. Czy jest to tylko punkt zborny?

Może lepiej na Skalisku?

Do czego zostaną wykorzystane te zdjęcia?

28 sie 2010, o 01:15
...
...

Z ciekawości zapytam - czemuż to, jak powyżej zauważył _tomek kościół po-ewangelicki mieszkańcom kojarzy się obecnie negatywnie?

28 sie 2010, o 08:28
...
...

Relacja: Mieszkaniec
A dlaczeo nie?, przecież to - DOMBOGA.

28 sie 2010, o 09:14
...
...

Zdjęcia, które zostaną zrobione podczas zbiorowego portretu mieszkańców będą elementem wystawy fotograficznej, która odbędzie się prawdopodobnie pod koniec września w kościele po-ewangelickim.

28 sie 2010, o 11:31
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 8 ]